reis

Waarom kiezen voor een rondreis West Amerika?

Het uitgestrekte karakter waar de Verenigde Staten uiteraard over beschikt zorgt ervoor dat er tijdens het bezoeken van dit land doorgaans voor gekozen wordt om ze op te splitsen in verschillende delen. Eén van de belangrijkste reizen die veel mensen op een bepaald moment in hun leven graag willen maken is een rondreis West Amerika. Dat hoeft ook absoluut niet te verbazen. Tijdens een dergelijke rondreis zal je namelijk niet alleen kennis kunnen maken met prachtige steden, bovendien zijn er hier ook tal van prachtige natuurlijke locaties te ontdekken. Overweeg jij ook het ondernemen van een rondreis doorheen het Westen van Amerika? In dat geval is het zonder meer de moeite waard om stil te blijven staan bij de informatie die je hieronder op deze pagina aantreft.

Maak kennis met de prachtige stad San Francisco

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende steden van Amerika is ongetwijfeld San Francisco. Je vindt hier moderne wolkenkrabbers naast oude Victoriaanse huizen evenals prachtige parken. Tijdens een bezoek aan deze grootstad is het zo dat je kennis zal kunnen maken met enkele van de bekendste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten. Het gaat hierbij niet alleen om de Golden Gate Bridge, maar ook om bijvoorbeeld Alcatraz. Tijdens een rondreis West Amerika zijn er ongetwijfeld tal van verschillende steden die je aan zal doen, maar de kans is zeer groot dat vooral San Francisco het meest van allemaal in je geheugen zal blijven hangen.

Lake Tahoe, één van de mooiste locaties bij een rondreis West Amerika

Niet alleen zal je tijdens een rondreis West Amerika kennismaken met tal van boeiende steden, daarnaast valt er in deze regio ook heel wat natuurpracht te aanschouwen. Op een afstand van ongeveer 250 kilometer van de stad San Francisco is het zogenaamde Lake Tahoe terug te vinden. Het contrast tussen het kraakheldere water en de wit besneeuwde bergen zorgt er hier voor dat er als het ware sprake is van een magisch karakter. Voor deze locatie geldt dat ze bijzonder vaak wordt aangedaan door mensen die houden van mountainbiken. In deze omgeving zijn dan ook zomaar even 116 kilometer aan mountainbikepaden terug te vinden.

Andere niet te missen plaatsen tijdens een rondreis door West Amerika

Een rondreis West Amerika bulkt van de diversiteit. Doorheen deze pagina zijn er reeds verschillende bezienswaardigheden aangehaald die je zeker niet over het hoofd mag zien. Dit gezegd hebbende is het vanzelfsprekend dat deze lang niet de enige zijn, integendeel. Er zijn dan ook heel wat andere bestemmingen die je eveneens aan zou kunnen doen tijdens jouw rondreis. Denk hierbij aan:

  • Death Valley;
  • Zion National Park;
  • Las Vegas;
  • Monument Valley;

Het spreekt naast bovenstaande voor zich dat je naar alle waarschijnlijkheid tijdens je rondreis West Amerika ook stil zal willen blijven staan bij de zogenaamde Grand Canyon die zich bevindt in Arizona. Voor deze kloof geldt dat ze beschikt over een lengte van een indrukwekkende 435 kilometer. In het bijzonder voor de South Rim geldt dat je vanuit je auto kan genieten van tal van verschillende prachtige uitzichtpunten over dit indrukwekkend stukje natuurgebied. In ieder geval mag het duidelijk zijn, er zijn tijdens een rondreis West Amerika heel wat prachtige bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn om te ontdekken.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *